protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | Anekdotikai 789 d atgal Citata('798393','798393','6','682')">Pranešti apie šlamštąxD
Komentarai: 34 Peržiūrėjo: 128072
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','683')">Pranešti apie šlamštąNusipirko zuikis naujus dzinsus ir eina per miska.
Susitinka vilka ir sako jam:
- Ras dva try pasmatry maji dzinsi.
Vilkas numojo ranka nieko nesuprates ir nuejo į misko giluma.
Vel kiskis eina misku, susitinka lape. Sako jai:
Lape numojo ranka nieko nesupratusi ir nuejo į misko tankumynus.
Vel kiskis eina mišku, susitinka meska.
Sako jai:
O meska nepasiduoda:
- Try dva ras pasol nachui piderast
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','684')">Pranešti apie šlamštąAteina kietas vaikinukas i kaseciu parduotuveir praso kokios kasetes.Pardaveja ijungia viena :
-Debeselis plaukia plaukia plaukia...
-Ne man reikia repo.
Pardaveja ijungia kita:
-One,two,three,four...
-O sita gera!Imu!
Parsinesa vaikinukas namo kasete , isijungia o ten:
-One,two,three,four...Debeselis plaukia,plaukia,plaukia...
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','685')">Pranešti apie šlamštąEina Raudonkepuraite misku ir sutinka 7 vilkus.Jie ir sako mergaitei:
-Raudonkepuraite,Raudonkepuraite,mes tave isprievartausim ka tu pasakysi mociutei?
-Sakysiu kad mane isprievartavo 14 vilku.
-O kodel 14 musu tik 7?
-O tai nenoresit pakartot?
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','686')">Pranešti apie šlamštąBlondine skambina i policija:
-Greiciau atvaziuokite cia man viska pavoge is masinos!
-Gerai.O tai ka pavoge?
-Viska:pedalus,radija,vaira...Viska!
Po keliu minuciu blondine vel skambina i policija:
-Oi atsiprasau as suklydau atsisedau ant galines sedines...
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','687')">Pranešti apie šlamštąVaikas ateina is mokylos namo ir mamai sako:
-As siandien gavau 4 dvejetus.
`Is kokiu pamoku?
-Matiekos, geografijos, lietuviu ir kuno kulturos.
-Kaip dvejeta gavai is Matematikos?
-Mokytoja manes paklause kiek bus 2x5. As atsakiau 10. Tada paklause kiek bus 5x2. Tai vat as ir atsakiau: Tas pats bibys tik kitoj rankoj.
-Kaip gavai dvejeta is geografijos?
-Mokytoja klases klause kas deda du kiausinius? Atsakiau: nygeris. Ji pasake: Pakviesk savo teva! Atsakiau: Mano tevas ne nygeris.
-Kaip dvejeta gavai is lietuviu?
-Man reikejo sugalvot eilerasti.
-Na ir koki pasakei?
-Saule sviecia, Vanduo blizda
Plaukia merga aukstyn pyzda
Ir as plaukiau paskui ja
Rankoj tarpkoji laukiau.
-Kaip gavai dvejeta is kuno kulturos?
-Moketoja man sake:
-Pakelk koja...
-Dabar pakelk kita koja.
As atsakiau:
-As tau ne jogas, kad ant bibio stoveciau.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','688')">Pranešti apie šlamštąkarta petriukas grizo namo is mokyklos.Tetis klausia petriuko
-nu kaip sekesi mokykloje ?
-sesis gavau.atsake petriukas
-o tai kodel tik sesis o ne desim?
-tai kad buvo tik sesios pamokos;DDD
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','689')">Pranešti apie šlamštą guy sits down in a Cafe' and asks for the hot chilli.
The waitress says, "The guy next to you got the last bowl."
He looks over and sees that the guy's finished his meal, but the chili bowl is still full.
He says, "Are you going to eat that?"
The other guy says, "No. Help yourself."
He takes it and starts to eat it. When he gets about half way down, his fork hits something. He looks down sees a dead mouse in it, and he pukes! the chili back into the bowl.
The other guy says, "That's about as far as I got, too
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','690')">Pranešti apie šlamštąAteina karta petriukas i vaistine ir sako:
-man reikia vaistu nuo skausmo. vaistininkas klause
-o ka skauda?
-dabar nieko bet tetis varto pazymiu knygele
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','691')">Pranešti apie šlamštąKalbasi du draugai konservatorijoje besimokinantys kompozicijos:
- Net neisivaizduoju kaip baigiamaji darba parasyti.
O kitas jam ir sako:
- Tu paimk savo destytojo kurini ir parrasyk is galo i prieki - ir turesi kurini .
Po kiek laiko vel tie du raugai susitinka:
- Na kaip pasiske su baigiamuoju darbu???-paklause pirmasis
- Padariau kaip patarei
- Ir???
- Gavau penktaja bethoveno simfonija...
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','692')">Pranešti apie šlamštąEina vilkas per mišką ir žiūri, zuikis su paspirtuku varo.vilkas ir sako:
-Zuiki, iš kur pas tave paspirtukas?
-A, tu mesk rukyt ir tu tokį turėsi.
Po savaitės vėl vilkas eina ir žiūri, zuikis vėl varo, tik jau su dviračiu.vilkas:
-Zuiki, iš kur pas tave dviratis?
-Tu mesk gerti ir tu tokį turėsi.
Dar po savitės eina vilkas, žiūri zuikis su mašina varo.vilkas:
-Zuiki, iš kur pas tave mašina?
-Tu mesk rukyt, gert ir pas bobas neik ir tu tokią turėsi.
Dar po savaitės važiuoja zuikis jau isvis su formule ir tik staiga virš jo praskrenda vilkas su lėktuvu.Zuikis:
-Vilke, iš kur pas tave lėktuvas?
-Matai zuiki, butelius pridaviau.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','693')">Pranešti apie šlamštąKaimietis derasi turguje:
- Kiek kainuoja ši višta?
- Dešimt litų.
- Sakot aštuoni? O atrodo kaip už šešis..... Ona, bėk namo, parnešk keturis litus, duok pardavėjui du litus ir dar gražos palauk
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','694')">Pranešti apie šlamštąKontrolierius keleiviui:
- Jūsų talonėlis?
- Mano talonėlis.
- Jūs ką - ligonis?
- O Jūs - daktaras?
- Jūsų talonėlis?
- Mano talonėlis.
- Ką čia tą patį kartojat? Kitų žodžių nežinot?
- Žinau: siurblys.
- Jūsų talonėlis?
- Mano talonėlis.
- Jūs ką - zuikis?
- O Jūs - vilkas?
- Jūsų talonėlis?
- O kam Jums?
- Aš pasižiūrėsiu.
- Tai nusipirkit ir žiūrėkit.
- Jūsų talonėlis?
- Mano talonėlis. O štai ir mano stotelė :)
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','695')">Pranešti apie šlamštąPetriukas ateina birzelio 30 i mokykla. Ukvedys pamato ir sako:
-Vaike, sendien nereikia i mokykla.
pertiukas antra karta ateina i mokykla.
tada ukvedys papykes sako ir vel:
-sendien nereikia i mokykla.
petriukas trecia karta ateina i mokykla. tada ukvedys jau supykes sako:
- Juk sakau sendien NEREIKIA i MOKYKLA !!!!!
petriukas nueidamas galvoja:
-Ak, kaip gera tai girdeti :)
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','696')">Pranešti apie šlamštąSusitinka vilkas, zuikis ir ezys su mokytoja rugsejo pirmaja.Mokytoja mokiniams uzduoda pirmuosus namu darbus ir sako:
-Parasykite rasineli ka veikete vasara.tiksliau " Mono vasara ".
Viklkas ir sako draugams eidamas namo:
- Ka mes rasysime, juk visa vasara rukeme.Jk tiesos nesakysime.
Tada zuikis ir sako:
- Tai mes pakeiskime rukeme i skaiteme. Ir tada gal mokytoja patikes. Vistiek geriau.
Taqda jie raso rasineli:
- Pirmadieni mes skaiteme. Man visai patiko, buvo ateje daug draugu.Antradieni mes irgi skaiteme tai pat buvo ateje daug daugu.Trecedieni mes skaitom skaitom ir ateina kai mynas. Toks piktas ir rekia ant musu: " Kodel jus skaitote, geriau gera darba darytumet".
Ketvirtadieni mes tai pat skaiteme nieko naujo. Penktadieni mes ejome pas eziuka skaityti. Staiga kazkas pabelde i duris. Eziukas atidare, ir iejo meska, o uz ausies puse knygos turejo...
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','697')">Pranešti apie šlamštąĮ muzikanto namus beldžiasi kaimynas:
- Jeigu jūs tučtuojau nesiliausite groti tuo prakeiktu saksofonu, tai aš išprotėsiu!!!
- Man atrodo, jūs jau i6prot4jote - aš nustojau groti prieš kokias tris valandas.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','698')">Pranešti apie šlamštąPlaukia dvi blondinės valtimi ir viena sušunka kitai:
-žiūrėk skylė valtyje nuskesim!
kita ramiai atsako :
- nebijok as tiką čia va pramušiau kitą skylutę pro ją viskas išbėgs ..,
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','699')">Pranešti apie šlamštąAtejo i mokykla Petriukas visai baltas. Mokytoja jo klausia: -Kodel tu toks baltas, gal sergi? -Ne, tiesiog mama mane siandien nuprause.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','700')">Pranešti apie šlamštąAteina pas narkomana mirtis ir sako tipo einam su manim, tas atsako gerai - tik dar parukom po kasiaka ir einam. Nu paruke ir mirtis viska pamirshus ishejo. Kita diena tas pat, dar po dienos ateina mirtis ir sako :
-Gerai, parukom ir ash eisiu...
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','701')">Pranešti apie šlamštąKartą viena blondinė sako kitai:
- Ar žinai, kur dingsta šviesa virtuvėje, kai ją išjungi?
- Nea...
- Ateik parodysiu.
Blondinė išjungė šviesą ir atidariusi šaldytuvą sako:
- Čia.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','702')">Pranešti apie šlamštąKalbasi du draugai.Vienas sako kitam:
- Ko tu, Jeronimai, toks apdaužytas, nusibrozdinęs?
- Na, supranti, grįžtu vakar vakare namo, iš baro. Einu, mėnulis šviečia, gražu aplinkui - net graudu darosi. Staiga žiūriu - šaligatvis keliasi. Keliasi, keliasi - ir kad duos per snukį. Taip ir užmigau stovėdamas.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','703')">Pranešti apie šlamštąPer taigą traukia du medžiotojai. Žiūri, priešais ateina čiukčius.
Medžiotojai jo klausia:
- Kur čia parduotuvė?
- Va eikite to kalno link, o antradienį pasukite dešinėn.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','704')">Pranešti apie šlamštąGruzinas klausia mergina:
-Klausyk, mergina, a pas tavi krutine yra??
-Nu... jo.
-Vo!? O kodel nisinesioji?
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','705')">Pranešti apie šlamštąStovi kariuomenės vadas prieš eilinius ir sako:
-Kas važiuos bulvių kasti,žingsnį į priekį.
Vienas kareivis ženge ,aš.
Kariuomenes vadas sako:kiti eis pėsti.
|
 protokolas  ArNaS^.... NeSaKiSiU | 789 d atgal Citata('798393','798393','6','706')">Pranešti apie šlamštąNupirko tėvai toki aparatą,kuris jei kas meluoja-pypsi.Kitą dieną mama klausia parėjusio iš mokyklos sūnaus:
-Na,kiek šiandien gavai?
-4
aparatas:pyp pyp pyp
-Na gerai...3 gavau.
-O kai aš mokiaus,sako mama,gaudavau vien penketukus.
Aparatas:pyp pyp pyp
-Na gerai,mokiaus vien ketvertukais...
Tėvas iš kito kambario:
-O kai aš mokiaus...
Aparatas:pyp pyp pyp
|
 | |